HENKILÖSTÖ

ETA LKV tiimi esittäytyy - kokeeneet välittäjät ovat aina käytettävissäsi, kun olet myymässä, ostamassa tai tarvitset muuten konsultaatiota kiinteistöasioissa!

HENRIK JÄMSÄ Myyntijohtaja Email: henrik.jamsa@etalkv.fi
Puh.: +358 40 5586 216
Koti ja asunto ovat ihmisen tärkeimpiä hankintoja. Olen auttanut ihmisiä löytämään kodin jo 30 vuoden ajan. Olen helsinkiläinen kolmen lapsen isä, ja tunnen omakohtaisesti perheen tarpeet muuttuvien tilanteiden ja vuosien aikana. Asiakkaani kiittävät minua tehtävien alusta loppuun sitkeästi ja tunnollisesti hoitamisesta. Tärkeintä ja voimaannuttavinta työssäni on nähdä ostajan ja myyjän tyytyväiset ilmeet kaupan yhteydessä. Kauttani hoituvat myös suuret yrityskaupat, kymmenien vuosien kokemuksella. Laaja asiakaskuntani tietää hyvin - "se mitä sovitaan". Soita jo tänään!
Lue lisää
JANNE SARMISTO Kiinteistönvälittäjä, LKV Email: janne.sarmisto@etalkv.fi
Puh.: +358 50 534 5844
Janne on kokenut kiinteistönvälittäjä, 15 vuoden kokemuksella osakehuoneistot ja kiinteistöt ja tontit ja yritysmyynnit. Hänellä on laaja asiakasrekisteri ja hän on asuntokaupan ammattilainen. Ota yhteyttä Janne Sarmistoon +358 50 534 5844 ja sovitte tapaamisen arviointikäynnille.
Lue lisää
PETRI JUNTUNEN Myyntineuvottelija Email: petri.juntunen@etalkv.fi
Puh.: +358 50 382 0000
Olen kokenut helsinkiläinen välittäjä, joka taitaa sujuvasti sekä pienet yksiöt että etelä-helsingin arvokiinteistöt. Asun vetreässä Aurinkolahdessa vaimoni ja kahden lapseni kanssa. Asuntokaupan lisäksi autan mielellän loma-asunto- ja lomaosakekaupoissa vuosikymmenten kokemuksella. Tule tapaamaan minua Manskulle, mutta varmista etukäteen, etten ole asuntokaupoilla! Soita ja varaa ilmainen asuntoarviosi!
Lue lisää
JYRKI KAIVOLA Vastaava hoitaja, LKV Email: info@etalkv.fi
Puh.: +358 45 899 5660
Lue lisää
JAANA LAJUNEN Harjoittelija Email: jaana.lajunen@etalkv.fi
Puh.: +358 50 570 7008
Olen tunnollinen asuntokaupan ammattilainen, ja luotettava kumppani elämäsi arvokkaimmassa kaupassa. Teen kaiken tarvittavan asunnonvaihtosi onnistumiseksi. Synnyinkuntani Sipoo sekä Tikkurilan alue ovat minulle tutuimpia kauppa-alueita. Edustan uuden ajan asiakaslähtöistä kauppatapaa. Vahvuuksiani ovat periksiantamattomuus ja monipuolisuus. Sovitaan tapaaminen jo tänään!
Lue lisää
MARKO SIREENI Hallituksen puheenjohtaja Email: info@etalkv.fi
Puh.: +358 45 103 2122
Lue lisää